Κοινωνικό έργο - Δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Δ.Σαρωνικού - Healthriseup.gr - Η υγεία στο επίκεντρο
Healthriseup.gr -
EL EN
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr -

Δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Δ.Σαρωνικού

Όλοι εμείς στην Health Rise Up χαιρόμαστε πολύ που παρ΄ όλες τις δυσκολίες της εποχής μας, καταφέραμε να βάλουμε ακόμα ένα λιθαράκι σ΄ αυτό το οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε τον τελευταίο χρόνο.

Από τις αρχές Οκτωβρίου στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Σαρωνικού και πιο συγκεκριμένα στις Δημοτικές Κοινότητες Κουβαρά, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας, ιατρός – Παθολόγος συμβεβλημένος με την  Health Rise Up θα προσφέρει εντελώς δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλους τους δημότες των ανωτέρω κοινοτήτων.

Κάθε Τρίτη θα επισκέπτεται και μια δημοτική κοινότητα και θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ συνταγογράφηση φαρμάκων.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων θα είναι σταθερό αλλά για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώνουμε άμεσα.

Ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στον Δήμο Σαρωνικού αλλά και σε άλλους δήμους και να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στέκεστε πλάι μας και μας δίνετε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Από  τρόφιμα, φάρμακα, ακόμα και με την προσφορά μιας ώρας εθελοντικής εργασίας. Μια ώρα από την ημέρα σας που για κάποιους είναι πολύτιμη και απαραίτητη.Ανακοίνωση

Προσωρινά αναστέλλονται οι επισκέψεις του Ιατρού στα κοινωνικά ιατρεία του Δήμου Σαρωνικού, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών ζητημάτων που είναι σε εκκρεμότητα, όχι με υπαιτιότητα της Health Rise Up. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ