Κοινωνικό έργο - Healthriseup.gr - Η υγεία στο επίκεντρο
Healthriseup.gr -
EL EN
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr -

Κοινωνικό έργο

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο της εταιρείας μας που μετρά λίγους μήνες ζωής είναι έντονο, ζωηρό και αληθινό!

√ Μόλις σε 90 ημέρες έχουμε οργανώσει ήδη 2 ημερίδες ενημέρωσης αλλά και καθοδήγησης στον Δήμο Γλυφάδας & στον Δήμο Μοσχάτου, απευθυνόμενες σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που είτε πάσχουν απο Διαβήτη είτε θέλουν να ενημερώνονται για τις μεθόδους πρόληψης ώστε να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη και χρόνια ασθένεια.

√ Συνεχίζοντας ακάθεκτοι και με αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία στους οικονομικά αδυνάτους, δωρίσαμε φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Καλαμάτας. Δράση η οποία σκοπεύουμε να συνεχίστει και σε άλλες πόλεις μικρές ή μεγάλες της Ελλάδας... και δεν σταματάμε εκεί! 

 Επειδή η τρίτη ηλικία χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και μεγάλος αριθμός της ταλαιπωρείται, δηλώνουμε και εκεί δυναμικά το παρών μας. Στηρίξαμε και θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε το Γηροκομείο Μοσχάτου, προσφέροντας θερμαντικά σώματα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο χειμώνα που διανύουμε.

√  Eπιπλέον με επισκέψεις κατ' οίκον βοηθάμε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στις καθημερινές τους ανάγκες.  

√ Προσφέραμε σε συνανθρώπους μας δωρεάν ορθοπεδικά είδη, βοηθώντας τους στο περπάτημα και τις καθημερινές τους μετακινήσεις. 

√ Προσφέραμε τρόφιμα σε απόρους συνανθρώπους μας και οικογένειες του Δήμου Φυλής και του Δήμου Σαρωνικού.

√ Καταφέραμε να στείλουμε εκατοντάδες άτομα για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις και θεραπεία σε συνεργαζόμενους γιατρούς και ιατρικά κέντρα και συνεχίζουμε...

√ Από τις αρχές Οκτώβρη εγκαινιάσαμε μια καινούργια συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού. Δωρεάν διάθεση ιατρού – Παθολόγου στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου για Δωρεάν συνταγογράφηση  φαρμάκων. Σημαντική συμβολή για την διευκόλυνση των ατόμων τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.

Γίνετε αρωγοί μας, γίνετε συνοδοιπόροι μας σε αυτή μας την προσπάθεια.Έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σας χρειαζόμαστε!   

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ