Ανακοινώσεις - Healthriseup.gr - Η υγεία στο επίκεντρο
Healthriseup.gr -
EL EN
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr -
Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr - Healthriseup.gr -

Ανακοινώσεις

 


Προσωρινά αναστέλλονται οι επισκέψεις του Ιατρού στα κοινωνικά ιατρεία του Δήμου Σαρωνικού, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών ζητημάτων που είναι σε εκκρεμότητα, όχι με υπαιτιότητα της Health Rise Up. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  
 


Όλοι εμείς στην Health Rise Up
χαιρόμαστε πολύ που παρ΄ όλες τις δυσκολίες της εποχής μας, καταφέραμε να βάλουμε ακόμα ένα λιθαράκι σ΄ αυτό το οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε τον τελευταίο χρόνο.

Από τις αρχές Οκτωβρίου στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Σαρωνικού και πιο συγκεκριμένα στις Δημοτικές Κοινότητες Κουβαρά, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας, ιατρός – Παθολόγος συμβεβλημένος με την  Health Rise Up θα προσφέρει εντελώς δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλους τους δημότες των ανωτέρω κοινοτήτων. 

Κάθε Τρίτη θα επισκέπτεται και μια δημοτική κοινότητα και θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ συνταγογράφηση φαρμάκων.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων θα είναι σταθερό αλλά για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώνουμε άμεσα.

Ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στον Δήμο Σαρωνικού αλλά και σε άλλους δήμους και να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στέκεστε πλάι μας και μας δίνετε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Από  τρόφιμα, φάρμακα, ακόμα και με την προσφορά μιας ώρας εθελοντικής εργασίας. Μια ώρα από την ημέρα σας που για κάποιους είναι πολύτιμη και απαραίτητη.
 
 

 
Ο καιρός μας χαμογέλασε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και έτσι πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την 1η Ποδηλατοπορεία Health Rise Up στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Σαρωνικός 2015».

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” πρωτίστως σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή μας την προσπάθεια και ειδικά στην ποδηλατική ομάδα Ble Cycling Club για την έντονη παρουσία της.

Σημαντική ήταν η υποστήριξη από τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία που βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί η ποδηλατοπορεία οργανωμένα και με ασφάλεια.

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τους χορηγούς – υποστηρικτές μας για τα δώρα τα οποία μας προσέφεραν, ώστε να μπορέσουμε με την σειρά μας να τα κληρώσουμε στους συμμετέχοντες.

Στόχος όλων μας στην Health Rise Up είναι να συνεχίσουμε  τέτοιες δράσεις  και να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη.

 


Αγαπημένοι μας φίλοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται προσωρινά η παιδική εκδήλωση και η μουσική εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα 26 Σεπτεμβρίου.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία και ώρα που θα πραγματοποιηθούν.
 
 
 

       

Η κοινωνική εταιρεία Health Rise Up υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στις  26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Και πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015Παιδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «Θεατράκι» στην Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας. Παιδάκια θα έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά , ζωγραφίζοντας, κάνοντας χειροτεχνίες αλλά και να διασκεδάσουν με κλόουν , κουκλοθέατρα κα. Ώρα έναρξης 11:00 πμ.

Το βράδυ είναι αφιερωμένο στους ενήλικες με εκδήλωση που θα γίνει στον ίδιο χώρο, στο «Θεατράκι». O Ματθαίος Γιαννούλης και η Έφη Θώδη θα προσφέρουν μια υπέροχη μουσική βραδιά ανεβάζοντας το κέφι και την διάθεση όλων. Ώρα έναρξης 7:00 μμ.  
Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε εδώ.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015: Θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοπορία με σημείο έναρξης και λήξης το 50Ο χλμ  της παραλιακής Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου (Πέτρινο Αναβύσσου). Θα συμμετέχουν οργανωμένες ομάδες ποδηλατών αλλά και καθένας που αγαπά το ποδήλατο και θέλει να απολαύσει την διαδρομή. Ώρα έναρξης 9:00 πμ.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση του έργου τηςHealth Rise Up, που είναι η ιατροφαρμακευτική υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια του Διαβήτη και υποφέρουν από τις επιπλοκές αυτού, αλλά και η υποστήριξη ηλικιωμένων ατόμων που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Πρόσκληση Χορηγών:

Στα πλαίσια του σχεδιασμού των διήμερων εκδηλώσεων, η Health Rise Up απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους επιχειρηματίες επιθυμούν, να μπουν χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Σε αντάλλαγμα της χορηγίας που θα δοθεί και ανάλογα με την αξία της:
• Οι χορηγοί θα περιληφθούν σε έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί.
• Οι χορηγοί θα εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της κοινωνικής εταιρείας και στα social media.
• Τα στοιχεία των χορηγών θα προβληθούν σε τηλεοπτικά σποτ .
• θα τοποθετηθούν διαφημιστικές σημαίες ή μικρά περίπτερα των χορηγών στα σημεία συγκέντρωσης (δικής τους προέλευσης κατόπιν συμφωνίας με την διοργανώτρια εταιρεία).

Αναμενόμενη ανταπόκριση  :
→ Ενημέρωση κοινού από sitesfacebook, twitter, τοπικό ραδιόφωνο και τηλεόραση.
→ Παρακολούθηση θεατών Ποδηλατοπορίας (σημεία συγκέντρωσης).
→ Παρακολούθηση θεατών στα παιδικά αλλά και μουσικά δρώμενα.  

Με βάση τα ανωτέρω ελπίζουμε η πρόσκλησή μας να έχει θετική ανταπόκριση εκ μέρους σας.

Θα είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε πατήστε εδώ

Δείτε το πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Σαρωνικού.Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η οργάνωση του Πανελλήνιου Δικτύου Ιατρών, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις ειδικότητες των Ιατρών και τις περιοχές που καλύπτουν.

Παρακολουθείτε συχνά τις ανακοινώσεις μας, γιατί θα προσφέρουμε Δωρεάν επισκέψεις και ιατρικές εξετάσεις με συνεργαζόμενους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων: Παθολόγους, Καρδιολόγους, Οδοντιάτρους κα. 

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 9425056 (εσωτ 210) για να εκδηλώσετε εγκαίρως ενδιαφέρον για τις προσφορές μας!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
H Health Rise Up (HRU) σε συνεργασία με το «Διαβητολογικό Πειραιά – Παχυσαρκία – Μεταβολισμός»

σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα:

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ: 
14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου 
οδός Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο. 

την ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 Νοεμβρίου 2014, στις 17:00.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Πρόγραμμα: 
Πρόεδρος : I. Παπαδόπουλος 
Ομιλητές :  E. Μπελιώτης: Γιατί πρέπει να ρυθμίζουμε το Διαβήτη και η σημασία του αυτοελέγχου
                    Ι. Παπαδόπουλος: Θεραπευτική προσέγγιση του Διαβήτη: Απο τη διατροφή και την άσκηση στην ινσουλίνη.
                   Σ. Κίντζος: Σύγχρονα επιστημονικά μέσα στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων 

Κίντζος Σπύρος, Καθηγητής, Κοσμήτορας, Σχολή Τροφίμων, Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Παπαδόπουλος Ιωάννης, MD, Παθολόγος, Διαβητολογικό Πειραιά – Παχυσαρκία – Μεταβολισμός

Μπελιώτης Εμμανουήλ, MD, Παθολόγος, Διαβητολογικό Πειραιά – Παχυσαρκία – Μεταβολισμός, 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει δεξίωση.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η εταιρεία μας θα προσφέρει σε 30 άτομα που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, έναν ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό έλεγχο διαβήτη στο Διαβητολογικό Πειραιά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ